10.31.2016

GRÆSKARSUPPE



Suppe til 10 personer
1 hokaido græskar, ca 800 g  
6 gulerødder 
2 løg
3 fed hvidløg 
3 cm ingefær 
1 liter grønsagsboullion 
2 tsk røget paprika 
2 tsk chili 
Salt og peber 

Skær græskaret over på midten og skrab kerne og det bløde kød ud med en ske. Skær græskaret i 2x2 cm tern og put i en gryde. Skær gulerødderne i skiver og put også dem i gryden. Skær løg i tern og hak hvidløg og ingefær, put også det i gryden. Kog vand og opløs en boullionterning heri. Hæld vandet med boullion over grønsagerne i gryden og lad det simrekoge i ca 35 min. Tilsæt krydderier og blænd suppen til den ønskede konsistens, tilsæt evt. lidt mælk hvis den ønskes tyndere. Smag til med salt og peber. Server med æbletern, bacontern eller græskarkerner. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar